A dobře to dopadlo! – pohádkové odpoledne

Sobota | 29.04.2023 | 15:00

 

O lenochodech

Příběh o tom, co všechno se může stát (zdát) lenochodovi v pralese, když se mu ulomí větev pod nohama.

Příběh se odehrává až kdesi v deštných pralesech jižní Ameriky, kde se potkají dva lenochodi. Než oba usnou, stanou se z nich velcí kamarádi, ale pak jeden z nich zažije opravdu neuvěřitelné dobrodružství, ve kterém nebude chybět ani anakonda, krokodýl, jaguár či horda domorodců … Jak tohle všechno dopadne? Než se to dozvíme, bude se zpívat a hrát, vymýšlet si a snít.

Hrají: Marka Míková a Hana Grančičová
Výprava: Bára Čechová
Režie a hudba: Marka Míková 

Zrezivělý rytíř

Někdy je třeba projít mnoha zkouškami, abychom zjistili, na čem doopravdy záleží. Nejtěžším z bojů totiž bývá ten, který vedeme sami se sebou. Jak to zvládne chrabrý rytíř Roland?

Hrají: Matyáš Míka a Václav Němec
Výtvarník Jan Hrubý
Dramaturgie Marka Míková
Režie: Matyáš Míka a Marka Míková

Pohádky z kufru

Loutky v nemocnici připravily pro KC VOZOVNA speciální prezentaci drobných divadelních klenotů, které obvykle mohou vidět pouze děti v nemocnicích a léčebnách. Právě tam tyto pohádky schované v kufrech a kufřících členové souboru obvykle nosí. Kromě možnosti užít si napínavé příběhy se můžete během tohoto sobotního odpoledne dozvědět i něco o tom jak se dá prostřednictvím písniček a loutkového divadla pomáhat. Více informací o Loutkách v nemocnici naleznete na www.loutkyvnemocnici.cz

VSTUPNÉ 80 Kč, 40 min

  • Vstupenky si prosím kupte předem, dětská představení bývají vyprodaná. 
  • V den konání se dostavte nejpozději pět minut před začátkem. Poté budou vaše místa nabídnuta dalším zájemcům. 
  • Vstupenku potřebuje každý malý i velký divák, který se kouká. Nemusí ji mít děti v nosítku nebo v kočárku, které nejsou aktivními diváky.

Vstupenky