Žižkonoce – kreslení křídami a velká velikonoční bojovka

Sobota | 03.04.2021 | 10:00
do | 04.04.2021

Letos bychom si koledovali jedině o koronavirus. Tak se inspirujeme v zahraničí a v neděli 4. dubna se namísto tradiční koledy vydáme po stopách velikonočního zajíčka hledat schovaná vajíčka! Na sedm míst na Žižkově jsme ukryli různě barevné kraslice. Na startu bojovky před KC Vozovna od nás dostanete hrací kartu s mapou a pastelky. Pak si stačí udělat procházku po trase bojovky a vyznačit do hrací karty správné barvy kraslic. Na každém zastavení se také dozvíte nějakou velikonoční zajímavost. Cestu zakončíte v Atriu na Žižkově, kde za správně vyplněnou hrací kartu dostanete velikonoční balíček s koledou!

Místo a konkrétní startovní čas, kdy na bojovku vyrazíte, si rezervujte ZDE! Startovné pro rodinu je 100 Kč.

Pro rodinu si rezervujete konkrétní čas a na trase byste se neměli s ostatními účastníky potkat. Kdyby k tomu došlo, tak prosím omezte kontakt na minimum. Po celou dobu velké velikoční bojovky dodržujte platná bezpečnostní opatření.

Bojovka bude za každého počasí. Vyhrazujeme si ale právo ji zrušit při zhoršení epidemiologické situace.

O den dříve, v sobotu 3. dubna, si mohou děti užít první jarní kreslení křídami na plácku před Vozovnou. Ten rozdělíme na několik částí, aby se mezi dětmi udržely bezpečné rozestupy, a každé dítě dostane vlastní křídy. Malí výtvarníci a malé výtvarnice pak mohou na beton nakreslit nejen velikonoční motivy. Tvořit budeme od 10 do 16 hodin.

Pro velký zájem vznikla také druhá trasa velké velikonoční bojovky. Již nyní je možné si na ni rezervovat konkrétní startovní čas. Startovné pro rodinu je 100 Kč. Druhá trasa začíná také před KC Vozovna.

Vstupenky